zondag 24 februari 2019

Feestje

Dag allemaal!

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties op het kaartje dat ik maakte voor mijn collega! Zoals eerder gezegd vond mijn collega het kaartje ook heel leuk en ook haar gezin. Haar man vroeg haar: "Waar heeft Sarah dat kaartje gevonden? Zo toepasselijk". Hij was verbaasd toen mijn collega hem vertelde dat ik het zelf gemaakt had. Haar dochtertje keek er 's avonds op de kast nog eens naar en zei: "Dat is toch echt wel een heel mooi kaartje hé mama". En het is voor die complimenten natuurlijk dat we het doen.

Vandaag ben ik er met een "feest" kaartje. Ondanks dat het hier niet echt reden is om te feesten.
Ons dwergpapegaaitje, Frits, heeft namelijk een flinke ontsteking aan haar ooglid en het wilt maar niet genezen. Ze heeft het sinds 7 februari, de dag dat we haar al 16 jaar hebben. Dat is dus toch al een tijdje. We vrezen dat ze haar oogje zal verliezen en als dat werkelijk het geval is, zal ik de hartverscheurende keuze moeten maken als ik haar al dan niet laat inslapen. Volgens de dierenarts kan ze verder met één oogje, maar dit nog eens bovenop haar epilepsie (waar ze medicatie voor krijgt), ik weet niet of ik haar dat nog wil laten ondergaan... Maar goed, we proberen tussen het verzorgen door nog enorm te genieten van het feit dat we haar nog bij ons hebben.
Daarnaast probeer ik mijn gedachten te verzetten door een kaartje te maken of verder te werken aan mijn carnavalskostuum.

Over naar mijn kaartje dan, zoals ik al zei, een kaartje voor een feestje.


De basis is een kraftkaartje met daarop waterverfpapier dat ik voorzien heb van Distress Ink (Wild Honey) en waterspetters. Dat sneed ik in stukken met de stitched snow drifts mal van MFT. Een kadertje van Ali en dan de lieve tijgertjes van Eline (COL 1455). Ik heb de tijger/leeuwtjes mal ook alweer een tijdje, maar deed er eerder nog niets mee. Het woord "feestje" werd gevormd door de letters van MD (COL1350). Enkele plakdiamentjes en een strikje van bakkerstouw maken het af.

Dit kaartje kan mee doen aan volgende challenges:

Met het geboortekaartje dat ik op 8 februari plaatste heb ik de tweede prijs gewonnen bij Marianne Design: challenge #218 - Eline's dieren. Supermooi prijsje!
En ook dat kaartje koos Angela als een topper voor de challenge #6 - Nieuw begin bij Mijn Hobbyhonk. Ik mag GDT zijn voor challenge #8. Ook dat was weer een hele eer!

Tot de volgende!
Liefs, Sarah

7 opmerkingen:

Marjolein zei

Hè wat naar voor jullie Frits!
Je hebt een mooie kaart gemaakt en superleuk dat je in de prijzen bent gevallen! Echt een eer hè?

Groeten,
Marjolein

Hermien zei

Gefeliciteerd met je top plekjes dat is toch wel reden voor een feestje!Je kaartje is prachtig. Sterkte met Frits

groetjes Hermien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ach wat zielig, ik snap dat je dan wel wat afleiding kan gebruiken Sarah. Je hebt een leuke kaart gemaakt voor een feestje. Grappig die tijgertjes. Gefeliciteerd met je winnende kaart, altijd leuk.
Sterkte met Frits.
Lieve groetjes Miranda

Angela zei

Prachtige kaart Sarah!
Sterkte met Frits..... altijd akelig als je huisdier ziek is.
Succes met de voorbereidingen op het carnaval!

Je kaartje voor je collega is ook écht te gek!

GerJanne zei

Ha Sarah,
wat zielig voor Frits. Ik heb geen idee of 16 oud is voor een dwergpapegaai, maar de keuze maken om een huisdier in te laten slapen is nooit fijn. Sterkte ermee!
Je kaartje is enig! Ik heb de leeuwtjes ook en die liggen ook nog in de verpakking. Zo stom dat ik er niet aan toe kom...
En ik zag dat je ook GD mag zijn bij Angela. Ik ook! Grappig!
En je laat ook wel een foto zien van je carnavalskostuum he? Vind ik altijd zo leuk... Je hebt er vast en zeker weer heel veel zin in!

Gerrina zei

Leuk om die achtergrond zo te maken; dat is goed gebruik maken van je mallen! En mooi de kleur zo! Lief de leeuwtjes ook. Balen van jullie dwergpapagaai, hoop dat het toch nog goed komt... Groetjes, Gerrina

Martha zei

Hoi hoi Sarah
ach wat sneu vor jullie Frits en ook voro jullie natuurlijk je hecht je toch altijd aan je huisdieren! Hopelijk gaat het snel beter!
Wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt!
Van harte met je tweede plaats!
Liefs Martha n