zondag 1 februari 2015

Swapchallenge met GerJanne


Dag lieve allemaal!
Hi my lovelies!

Bedankt voor alle lieve reacties op m'n vorige post! Met m'n vinger gaat het al ietsje beter, maar is toch nog serieus gekwetst. Morgen mag de spalk er af, benieuwd wat dat gaat geven!
Ik ben natuurlijk wel komen kijken naar jullie kaartjes en wat moois heb ik weer gezien! Reacties achter laten, dat lukt nu even niet. Maar van zodra dat ik weer een beetje beter onder de "vingers" uit kan ga ik ook terug met complimentjes strooien!
Thanks for all those lovely comments on my last post! It's a little bit better with my finger, but it still hurts. Tomorrow I can take off my splint, wonder what that's going to bring!
Of course I did check out the cards and projects you guys made and what beautiful things I've seen! Leaving comments is a bit difficult right now. But as soon I've got my "typingfingers" back I'm scattering compliments!

In december was het mijn beurt om GerJanne uit te dagen. Maar met alle drukte in december had ik voorgesteld om de kaartjes pas te posten in januari. Bleek dat GerJanne het kaartje erg kon gebruiken in februari. Zijn jullie al nieuwsgierig ondertussen?
It was my turn in December to challenge GerJanne. But with all the december hustle and bustle I suggested to post our cards in January. It turned out that GerJanne could use the card in February. Are you guys curious yet?


De opdracht was om met heel wat roze, gestanste bloemetjes aan de slag te gaan. Volgens een werkbeschrijving van Klaudia moesten we roosjes maken. Niet alleen GerJanne, maar ook ik heb bloed, zweet en tranen gelaten. Verder stuurde ik nog twee hartjes, wat touw, een kralenketting, bruin papier en een witte basiskaart. Zelf toe te voegen was tekst op welke manier dan ook. Ik heb gebruik gemaakt van de sierlijke alfabetstempels uit de Wibra.
The challenge was to start with lots of pink, die-cutted flowers. According to a tutorial from Klaudia we had to make roses. Like GerJanne, I let blood, sweat and tears. Also send two hearts, some string, a string with beads, brown papers and a white base card. Option was to add some text yourself. I've used the graceful alphabetstamps from Wibra.

Ik ben reuze benieuwd wat GerJanne ervan gebakken heeft! Gaan jullie mee kijken?
I'm so curious what a lovely card GerJanne made! You guys come with me and take a look?

Dit kaartje doet mee bij:
This card is entered at:

x

14 opmerkingen:

Irene zei

Zooooo lief en romantisch en wat een bloemenpracht Sarah!! Ik ga er van uit dat je dit al gedaan hebt voor je een vinger zo bezeerde??

xx Irene

Monique zei

Hoi Sarah, ik kan me voorstellen dat dit bloed, zweet en tranen heeft gekost. Maar wat is je kaart mooi geworden!
Dank je wel dat je de kaart mee laat doen bij K&K. Gezellig!
Lieve groetjes Monique DT K&K
www.crealoetje.blogspot.nl

Monique zei

Alleen zie ik je kaart nog niet bij Knutsels en Kadootjes staan. De link werkt nu toch wel?
Groetjes Monique

Wil Frutsel zei

Prachtig gedaan Sarah, maar wat een werk zeg al die roosjes. Een echte prachtige Valentijn kaart!!
xx Wilma

Ans Gilbert zei

Hoi Sarah,
wat een geweldig leuke kaart, ik was net bij GerJanne, jij hebt er nog iets extra's bij gedaan, top!
groetjes Ans

Ira Huberts zei

Superlief kaartje Sarah, prachtig ingevuld hart! Succes voor morgen! Liefs, Ira
Ira’s Crea Corner

Antoinette Voorn zei

Beterschap hoor met je vinger! Je kaart is top heel gaaf al die bloempjus!

Muuske zei

Prachtige kaart.Mooi is het hart van bloemetjes.Kan goed begrijpen dat het bloed zweet en tranen is geweest om ze te maken.groetjes Margo.

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
begrijpelijk dat je onze blogs nu even niet kunt beantwoorden!
Wat een prachtige bloemenkaart heb je gemaakt, die van Gerjanne heb ik ook al bewondert!
Liefs van Martha

Hermien zei

Super kaartje voor het thema van deze maand alles is liefde, leuk dat je met ons meedoet bij K&K

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Hoi Sarah,
wat een prachtige kaart! Zo leuk om te zien dat je het ge-embosste gedeelte doorgeknipt hebt. Helemaal niet aan gedacht, terwijl ik wel meteen idee had om de kralen los te knippen. Ze zitten bij mij ook in e tussen de bloemen. Op de foto slecht te zien maar in het echt zitten ze er zeker. Leuk dat je meedoet bij K&K. Lieve groetjes,
GerJanne

Ingrid Reyners zei

Wat een mooi kaartje Sarah, en wat een werk, maar dan heb je een mooie romantische creatie. Bedankt voor het mee doen bij K&K. Groetjes Ingrid

Willeke zei

Hoi Sarah,
wat een mooie kaart en zoveel zelfgemaakte roosjes dat kost inderdaad bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zijn !
Groetjes van Willeke

Scraptastisch zei

Hoi Sarah,
Wat een prachtige kaart met schitterende bloemen op het hart!
Heel veel werk, maar het is een bjoetie!
Lieve groetjes van Gerie