dinsdag 18 augustus 2015

Ready 2 Rock

Hallo'tjes!!
Hey hey!!

Bedankt voor de leuke reacties op mijn laatste sketchkaart! Het leverde me ook een aantal nieuwe volgers op. Welkom allemaal! Nu op naar onze volgende swapchallenge.
Thanks for all those lovely reactions on my latest sketchcard! I also got some new followers 'cause of it. Welcome to all of you! I'm ready for our next swapchallenge.

Vandaag lag mijn nieuwe mal van MFT in de bus. Ik was al heel lang aan het tobben om hem te kopen en vorige week hakte ik de knoop door. Al een tijdje het ik het perfecte papier in gedachten om met deze mal te werken en vandaag kon dat eindelijk!
Today I got my new MFT die. I've been thinking long and hard about buying it and last week I decided to give it a go. I also had the perfect paper in mind for a while since I saw the die and today was D-day!


Dit is de All-Star High Top mal van MFT. Ik heb 'm vier keer uitgestanst, twee keer in dp en twee keer in wit cardstock. Behalve de sterretjes, die stanste ik uit glitterfoam. Net zoals de letters. Praktisch alle witte elementen bewerkt met Victorian Velvet. Haakgaren als veters en nog een kantje aan de bovenkant van de schoenen. Verder ook nog een kantje bovenaan de kaart en een 2 in het kraft (een overschotje van GerJanne).
This is the All-Star High Top die from MFT. I've cut it out four times, two times in dp and two times in white cardstock. Except for the stars, they're cut from glitterfoam. Just like the letters. Almost all white elements are distressed with Victorian Velvet. Crochettread as laces and some lace at the top of the shoe's. Also some lace at the top of the card and a kraft 2 (some leftovers from GerJanne).


Het kaartje is niet helemaal geworden zoals ik in gedachten had. Ik dacht dat dit vierkante formaat wel zou lukken en ik was zo enthousiast dat ik al aan het plakken was voordat ik alles eerst eens netjes neergelegd had. Maar goed, ik ben nog steeds heel tevreden met het resultaat!
The card didn't turn out like I had in mind. I thought this square would do the trick and I was so excited that I just started gluing before I layed all the pieces down. Anyway, I'm still very thrilled with the result!

Deze kaart mag gezellig meedoen bij volgende challenges:
This card is entered at next challenges:

x Sarah x

13 opmerkingen:

Nicole zei

Superleuk Sarah, die All Stars!! Leuk papier en zo met dat kant. Echt geweldig. Liefs, Nicole

Anoniem zei

Leuke shoes!!!
Creatieve groetjes, Gaby

GerJanne zei

Hoi Sarah,
wat een ontzettend leuk kaart heb je gemaakt. Zo'n tof idee die schoenen. Ik heb zelf oom van die gympjes met bloemetjes erop, hihihi. Echt heel leuk bedacht!
En super dat je volgers erbij hebt gekregen. Blijft toch altijd leuk als mensen het de moeite vinden om je creaties te bekijken en een reactie achter te laten.
Groetjes en ik heb je mail gevonden, hoor!
GerJanne

Monique zei

Zulke all stars wil ik ook!!!
Mooi gedaan.
Lieve groetjes Monique

Irene zei

Wat een gave sneakers, stoer en romantisch......die wil ik ook wel haha!!

xx Irene

Scraptastische hobby zei

Wouw Sarah...wat romantisch en stoer en wat een gave mal!
En het resultaat is prachtig, dus daar hoef je niet aan te twijfelen! Super leuk dat je mee doet met de Challenge van Scr@p-Cards en succes! Lieve groetjes van Gerie

Rosina zei

dat is een super leuk kaartje Sarah...prachtig die bloemetjes all-starrs
groetjes Rosina

Chantal zei

Hoi Sarah wat heb je dit leuk gedaan! Die All Stars die wil ik ook :) Echt prachtige schoenen heb je gemaakt! Ze lijken net echt! Het kant heb je er ook super leuk op verwerkt! Ik vind het een heel leuke kaart geworden ookal was het niet helemaal wat jij in gedachten had ;)
Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
Groetjes Chantal
DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

Anita van Merode zei

Hoi Sarah,
wat is dit leuk!!! Heel origineel! Vind het geweldig mooi dames schoenen!!
Dankjewel voor je deelname bij Scr@p-Crads chalenge blog.
Groetjes Anita DT

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
wat een super kaartje met die All-Star gympen!
mooi gemaakt! Het dessinpapier maakt het zelfs wat romantisch,
mooi afgewerkt!
Liefs van Martha

Danoesja zei

Hoi Sarah
Wat een gave romantische dames gympen, dit is echt een hele leuke mal en je hebt er een heel mooi kaartje mee gemaakt.
Gezellig dat je meedoet bij het Scr@p-Cards challengeblog.
Lieve groetjes, Danoesja

Original handmade by Janneke zei

Hoi Sarah,
Met deze mal heb ik afgelopen voorjaar in mijn handen gestaan, maar ik vond hem zo enorm duur.
Toch blijft het een hele gave mal, en ik ben blij dat jij deze kaart aan ons laat zien bij het Scr@p-Cards challengeblog.
Bedankt voor je deelname hoor!

Groetjes Janneke DT

Helen zei

Leuke kaart; gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief.
Groetjes Helen