dinsdag 5 april 2016

Van harte gefeliciteerd met een kinderzon

Hoi allemaal!

Het is alweer even geleden dat jullie mij gezien hebben! Dat is omdat ik voor een vriendin een heel aantal uitnodigingen moet maken. Nieuwe kaartjes maken schiet er dus zo'n beetje bij in...
Aanstaande zondag is mijn nicht jarig en ik had geen gepast verjaardagskaartje meer liggen. Ik had de nieuwe Liftchallenge voorbij zien komen en ik wilde zeker proberen mee te doen. Dus gisteravond ging ik nog even snel aan de slag!


Ik wist dat ik, om de schets aan te houden, washi-tape wilde gebruiken. Dus eerst zocht ik twee leuke tape'jes uit die ik wel vond passen voor mijn nicht. Toen bedacht ik me dat ik van mama voor mijn verjaardag een zakje met knoopjes had gekregen en dat daar ook knoopjes met paars en roze tussen zaten. Wat paars en roze organzalint erdoor gestrikt.
Toen moest ik een vorm gaan uitkiezen waarin ik wilde stempelen.
Ik koos voor de kinderzon. En nu denken jullie vast wat is in hemelsnaam een kinderzon? Als kind tekende ikzelf, en vast ook heel veel andere kinderen de zon op deze manier:
Dus ik stanste mijn kinderzon uit in een kladje. Dat kladje gebruikte ik als sjabloon en toen begon ik te stempelen. Daarna stempelde ik nog een tekstrondje met een toepasselijke tekst en plakte dat in het midden zodat ik een echte kinderzon kreeg.
Benieuwd wat jullie er weer van vinden!

Ik denk dat het overduidelijk is dat dit kaartje meedoet aan Liftchallenge #103.

Veel liefs,
x Sarah x

12 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Wat leuk dat stukje over de kinderzon! Die gestempelde versie van jou is mooi de frisse tinten! Heel leuke lift en erg leuk dat je weer meedoet, Sarah.

Scraptastisch zei

Je hebt je eraan gewaagd Sarah?! Wat een super idee om eerst een sjabloon te maken! Je hebt een prachtige lift gemaakt!!!
Groetjes van Gerie

Ellen zei

Nou die lift van jou ziet er ook toppie uit hoor...lekker vrolijk!
Ik heb ook eerst en sjabloon in hartvorm gemaakt.
Leuke lift vind je niet?
Liefs Ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk verhaal over de "kinderzon" Sarah. Je hebt er een mooie liftkaart mee gemaakt leuke kleuren. Toppie...
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Prachtig kaartje Sarah

Groetjes Hermien

Miranda Kosmeier zei

Wat een mooie kleuren. Je vorm is prachtig! Kinderzon.. Leuk! Haha groeten miranda k

Rosina zei

Heel mooi is je liftkaartje geworden Sarah...leuk met de Kinderzon als inspiratie...KNAP gedaan!!!

groetjes Rosina

Chantal zei

Prachtige lift Sarah! Je hebt de stempels zo leuk verwerkt in de vorm van een kinderzon en zulke vrolijke kleuren gebruikt! Ik denk dat ik als kind de zon ook zo tekende :) Uitnodigingen maken is heel veel werk vooral als je ze met de hand maakt! Heel veel knutselplezier en ik ben benieuwd naar de resultaten :)
Groetjes Chantal

Muuske zei

hoi hoi ja echt al een poos geleden dat we wat van je hebben gezien en gehoord.Prachtige kaart heb je gemaakt.Leuk de kinderzon ennnnn het verhaal erbij is prachtig.groetjes Margo.

GerJanne zei

Och wat leuk! En helemaal het verhaal erachter. Ik was niet zo creatief als kind, hoor. Ik tekende een rondje met stralen, gewoon streepjes, zeg maar. Je kaart is supermooi, de kleuren en het tape passen ook mooI bij elkaar.
Groetjes,
GerJanne

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
heel mooi en fris kaartje
ik hou van die tinten
liefs van Martha

Cornelie zei

Leuk om je verhaal te lezen hoe deze kaart tot stand kwam. Lekkere vrolijke lift zo, dank je wel!