woensdag 14 september 2016

Kraft en geel

Dag allemaal!

Dank voor jullie lieve reacties op mijn sunburst kaartje! Benieuwd als hij bij de bestemmeling ook zo in de smaak gaat vallen...

Er is weer een nieuwe liftchallenge van start gegaan en ik moet zeggen, deze keer helemaal in mijn straatje. Vorige week liet ik jullie toch een one layer kaartje zien? Wel de lift van deze keer lijkt er erg veel op! Alleen is het deze keer uitstansen, terug i  elkaar puzzelen en maar 1 stansje kleur geven.
Ik wilde al terug grijpen naar mijn veertjes, maar ging nog eens door mijn snijmallen... Ik kreeg verschillende resultaten en onderstaand kaartje is er één van. Keuren jullie maar!


Eerst stanste ik de cijfermal van Craftemotions uit kraft. Toen koos ik ervoor om de 8 gaan te kleuren. Ik stanste een 8 uit wit papier en kleurde hem met alcoholmarkers. Het geheel gemat op geel cardstock en dat plakte ik nog eens op een basis kaartje van kraft. Ik vond het wat kaal en besloot het woord Today van Bo Bunny stempelset op geel cardstock te stempelen en in bannervorm te knippen. Nog wat geel twine erbij, klaar.


Ik vind 'm alvast heel leuk geworden, vooral ook door de combinatie van het geel met kraft.

Dit kaartje doet dus mee aan Liftchallenge #108.
Haha, ging ik net kijken welk nummer deze challenge had, zie ik tot mijn verbazing 108 staan... Toeval of voorbestemd? Wie zal het zeggen...

Liefs,
Sarah

6 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Mooi dat deze zo in je straatje, Sarah en dat zie je ook. Heel gaaf kaartje met de cijfers, het kraft en het zonnige geel! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

Ellen zei

Super leuke lift...top!
Gr. Ellen

Cornelie zei

Grappig dat je dan net de acht hebt gekleurd idd. De kleuren zijn idd leuk bij elkaar. Leuke lift geworden, dank je wel voor het meedoen.

Rosina zei

Wat heb je dat leuk gedaan met die cijfertjesmal Sarah....en dan eentje geel geel gekleurd dat geeft een heel leuk effect

groetjes Rosina

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
ook weer een leuke puzzelkaart en opmerkelijk dat geel bij kraft zo goed past,
had ik eerlijk gezegd niet verwacht!
Mooi resultaat!
Liefs van Martha

femminde zei

Hallo Sarah,
Wat een leuk idee om het zo te doen. Wel lekker vrolijk door die gele acht.
Fijne week!!
Groeten van Femminde