donderdag 18 september 2014

Swapchallenge 2 B met GerJanne

Dag lieve allemaal!
Hi my lovelies!
 
Vandaag ben ik er met het tweede deel van mijn swapchallenge met GerJanne! En dankzij haar heb ik wel in één klap 4 kerstkaarten en een kersttag klaar. Ja, jullie lezen het goed, met de rest van de opdrachten ben ik ook al klaar. Maar ik had ook weer zo'n leuk materiaal van GerJanne gekregen dat ik gewoon niet kon stoppen!
Today I'm back with the second part from my swapchallenge with GerJanne! And thanks to her I have 4 christmascards and a christmastag ready. Yes, you read it right, I'm already finished with the rest of the assignments. But GerJanne sent me such lovely materials I just couldn't stop crafting!
 
Deze opdracht bestond eruit om een CAS kaart te maken. Nu heb ik de opdracht wel heel serieus genomen en het kaartje erg CAS gehouden. Wat jullie?
This assignment was to make a CAS card. Well I took this one very seriously and made a very CAS card. What do you guys think?
 
 
Benieuwd wat GerJanne ervan gemaakt heeft! Kijken jullie even mee op haar blog?
I'm so curious what GerJanne did for a CAS! Do you guys come with me to pay her blog a visit?
 
Deze kaart doet mee aan volgende challenge:
This card is entered at next challenge:
 
Tot snel, want dan zijn we weer terug met de derde opdracht!
See you soon, 'cause we'll be back again with our third assignment!
 
x
 

10 opmerkingen:

Erica ♥ zei

Die heb je heel erg gaaf gemaakt ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
nou inderdaad helemaal CAS dit kaartje,
echt een leuk initiatief van jou en Gerjannne!
Liefs van Martha

Ans Gilbert zei

wat heb je een prachtige CAS kaart gemaakt, helemaal anders dan die van GerJanne..super gedaan, leuk dat je weer meedoet aan 52 Weeks of...Ik heb je in de leeslijst gezet, kan je niet vinden als volger klopt dat ??
groetjes Ans

GerJanne zei

Ha Sarah,
zo grappig dat we allebei hetzelfde papier hiervoor gekozen hebben! Alleen heb jij nog strookjes erbij van het andere velletje... Je kaart is heel leuk en geweldig CAS!!
Groetjes,
GerJanne

Plony zei

Cas is Cas en dat heb je gedaan ....en helemaal gaaf ook dus dan is de opdracht toch geslaagd. leuk om te zien hoe jullie het beide hebben uitgevoerd de opdracht...Supers.
Groetjes van Plony

Ans Gilbert zei

Hoi Sarah,
op het blog van 52 Weeks, zie ik wel de lijst met volgers staan, daar kun je gewoon klikken en volgen..groetjes Ans

Grietje zei

Ook jij hebt een prachtige kaart gemaakt, ik kom net bij GerJanne vandaan. Ik blijf het een super idee vinden jullie uitdaging...
Groetjes Grietje

Hanny zei

Prachtig, het lijkt zo simpel een Cas kaart maar ik vind ze moeilijk om te maken. Af en toe lukt het me maar ik maak meestal hele volle kaarten. Ik vind deze echt heel erg mooi gemaakt, wat zijn die hertjes leuk zo!
Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Ingrid Reyners zei

Hoi Sarah, ik zag bij GerJanne al dat ze een swap had met jouw, jij hebt er ook al zo'n geweldige CAS kaart van gemaakt. Weer anders als die van GerJanne, en dat is nou zo leuk, zelfde materiaal en toch anders. Leuk dat je mee doet met 52 weeks off.....en laat GerJanne nou je eerst stok achter de deur zijn geweest voor de kerstkaarten te maken, en wij als blog de volgende stap??? We vinden het in ieder geval gezellig als er zoveel mensen mee doen. Groetjes, Ingrid.

Willeke zei

Hoi Sarah,
hij is erg mooi geworden je CAS kaart ! En leuk dat je al zoveel kerstkaarten hebt gemaakt,
creatieve groetjes van Willeke