woensdag 29 juli 2015

Swapchallenge met GerJanne

Dag allemaal!
Hi everyone!

Vandaag laten GerJanne en ik de derde sketchkaart zien. Het is een vrij eenvoudige sketch en ik heb mijn kaartje heel erg basic gehouden. Zoals met het vorige kaartje had ik ook hier weer een heel ander eindresultaat voor ogen maar goed...
Today GerJanne and I are showing our third sketchcard. It's quite a simple sketch and I kept my card rather basic. Just like my previous card, this one turned out different than what I had in mind...Ik heb me weer erg strikt aan de sketch gehouden. En ik zie nu juist dat m'n kantje precies gekrompen is, dat moet ik zo meteen toch even rechtzetten!
Again I really kept to the sketch. And I now just see that it looks like my laceborder shrunk a little, so I'll need to fix that after writing this post!

Hoppen jullie mee naar GerJanne om te kijken wat zij gemaakt heeft?
Do you guys hop along to GerJanne to see what she did with the sketch?

x Sarah x

8 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Sarah, sorry ik zie dat wat gemist heb. Wat een leuke manier om met sketches aan de slag te gaan. Het zijn allemaal mooie, lieve kaarten geworden en altijd handig om op voorraad te hebben. Leuk dat jullie elkaar zo uitdagen.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ha Sarah,
nou, deze twee, van jou en mij zijn heel herkenbaar! Ze lijken op elkaar! Ik heb er niet aan gedacht om het kant te gebruiken, maar is en heel mooi detail omdat je het strikje er ook mee gemaakt hebt. Nu de laatste sketch nog...fijne vakantie, want dat heb je nu ook denk ik, he?!
Groetjes,
GerJanne

Wil Frutsel zei

Mooi gedaan Sarah.
xx Wilma

Marleen van der Most zei

Gave kaart Sarah!
Heel leuk gedaan met de hartjes.
Lieve groetjes, Marleen

Rosina zei

Heel leuk CASkaartje Sarah ...wat heb je die sketch leuk uitgewerkt met die hartjes en het stiksel erover is een prachig detail...

groetjes Rosina

Irene zei

Een lief kaartje met de hartjes en het roze kant Sarah!

xx Irene

Sarah zei

Een lief kaartje . Groetjes ☆ Sarah ☆

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
heel herkenbaar dit kaartje,
ik heb die van Gerjanne al mogen bewonderen,
allebie gelijken ze maar toch in detail wat verschillend en beiden supermooi!
Prachtig met dat kantje!
Liefs van Martha