maandag 17 oktober 2016

Rainbow high in the sky

'Avond allemaal!

Toen ik dit kaartje aan het maken was moest ik aan het liedje "I wanne see a rainbow high in the sky, I wanne see you and me on a bird flyin' away,..." van Mental Teo denken.
Ik hoorde het laatst nog tijdens 'De Foute Fuif', een fuif die de carnavalsgroep van mijn neef organiseerde. Tjah, er zijn wel meer dingen fout als je er nu op terug kijkt en dan worden ze zomaar ineens weer hip!
Denk ik plots weer aan een broek met olifantenpijpen die ik eens kreeg, na veel gezeur, als kind. Ik denk niet dat mijn nichtjes er in zouden rondlopen op dit moment. Maar bootcut begint weer in de mode te komen, wie weet zien we de olifantenpijpen ook nog terug!


Ik zag dat ze bij AAA Cards ook leuke challenges hebben en als jullie hieronder de foto inspiratie voor CAS Game #75 zien begrijpen jullie ook meteen mijn kaartje!
Ik sneed een stukje linnencardstock op maat, haalde wat inktjes en make-up sponsjes voor de dag en begon te smeren. Ik probeerde om de kleuren die bij elkaar passen wat in mekaar te laten vloeien. Daarna een stencil en gesso genomen, zo kwamen de dotjes op mijn kaart terecht. Nog wat plakletters en dit kleurige kaartje had genoeg om te shinen.


Ik ben niet helemaal zeker als mij  kaartje volgens de regeltjes van de kunst is, maar goed, ik vond 'm te vrolijk om weg te stoppen...

Mag ik jullie nog allemaal bedanken voor jullie lieve reacties en de leuke comments op mijn receptje. Gerrie gaf ook nog een goede tip, zo easy, maar je moet er op dat moment maar net aan denken...
Bedankt voor jullie bezoekje en zie jullie snel!

Sarah

6 opmerkingen:

Hermien zei

wat een heerlijk vrolijk kaartje Sarah

Groetjes Hermien

Ellen zei

Mooie kleurencombi!

GerJanne zei

Hoi Sarah,
ik vind hem heel vrolijk van kleur! Mooi gedaan.
En volgens mij komt alles in golfbewegingen terug. Kijk maar eens naar de plissérok. Is ook weer in de mode...
Groetjes,
GerJanne

Sarah zei

Ik naai soms met oude patronen van mijn mama, die zij voor me maakte als ik kind was en omdat die modelletjes gewoon weer terug in de mode zijn.
Als komt altijd weer terug.
Mooi vrolijk kaartje! Tof!

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
heerlijk vrolijk kaartje,
daar word ik blij van in deze herfsttijd!!
Liefs van Martha

Stephanie Lanzalotto zei

Love the dotted inking and your bold sentiment! Thanks for linking up and playing along with us at AAA Cards.