woensdag 30 november 2016

Sterren en streepjes met Kerst

Dag allemaal!

Vandaag ben ik er met een kerstkaartje dat ik maakte naar aanleiding van de DCL-challenge. Daar vragen ze sterren en strepen met een kersttwist.


Basis is een rechthoekig kraftkaartje. Daarop een wit oplegkaartje dat ik bespritste met inkt. Dat deed ik door wat inkt op een acrylblok te stempelen, wat water erbij gemengd. Dat mengsel opgenomen met een brede kwast en dan gesplitst. Ik denk jullie die techniek vast wel kennen.
Een stukje kraft bewerkt met de scorepal en sterretjes uit gestanst. De uitgestanste sterren plakte ik op het witte deel. Nog een tekststempeltje erbij en wat twine.


De sterretjes vinden jullie vast terug. De rillijnen symboliseren de streepjes. Zo was er weer een kaartje klaar voor de voorraad!

Liefs,
Sarah

8 opmerkingen:

Chantal zei

Ik vind jouw uitvoering van deze challenge heel erg leuk Sarah! De 'strepen' zijn heel leuk verwerkt en de sterretjes zo'n leuke touch :)
Groetjes Chantal

Hermien zei

Dat heb je leuk bedacht Sarah, het is een mooi CAS kaartje

Groetjes Hermien

Margot zei

Gaaf die streepjes, goed bedacht! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Danielle zei

Erg leuke uitwerking van de sterren en strepen uitdaging! Ik ben meteen volger geworden want zie veel meer leuke creaties bij je :-)

Marjan Küppers zei

Gave kaart voor onze challenge, Sarah! De streepjes heb je erg leuk gedaan, goed gevonden! Dank je wel voor het meedoen met de challenge van DCL.

Alina zei

mooie kaart, Sarah, leuk bedacht!

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
heel mooi dit strakke kaartje!
Liefs van Martha

Ellen zei

Geweldige sterren en strepen kaart!
Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen.