donderdag 1 december 2016

Sterkte

Dag allemaal!

Vanavond laat ik jullie een sterkte kaartje zien. Het zijn sowieso al moeilijke kaartjes maar deze vond ik extra moeilijk. Het is voor een gezin wiens moeder/grootmoeder voor euthanasie koos.
Deze mevrouw vertoonde tekenen van beginnende dementie en wilde niemand tot last zijn, dus koos ze ervoor om er een punt achter te zetten.
Een heel akelige gedachte vind ik dat, je eigen dood plannen en vooral ook voor de nabestaanden.


Ik koos voor paars en zwart/grijs. De cirkels en de vlinders zijn symbolisch. Ik kon enkel sterkte op de kaart zetten. Alle andere woorden of teksten kwamen niet in de buurt van wat ik wilde zeggen. Aan de binnenkant moet nog een troostend woord komen, voor zover dat mogelijk is in deze situatie.

Zo zie je maar, geniet van iedere dag, van alle kleine dingen en vooral van het feit dat je dat allemaal in een gezonde toestand kan meemaken.

Deze kaart kan door het gebruik van de cirkels mee doen aan cas-game #78 bij AAA cards.Liefs,
Sarah

5 opmerkingen:

Rosina zei

Een heel mooi en sereen sterktekaartje Sarah...heel naar is dat voor de nabestaanden van die moeder....en zeker moeilijk te accepteren...

groetjes Rosina

Jane zei

A beautiful card for a difficult occasion, I'm sure they will appreciate it. Thanks for playing at AAA Cards.

Hermien zei

Heel heftig als mensen er voor kiezen om zelf uit het leven te stappen, maar ook wel weer moedig om zelf die keuze te maken, als het leven wat je leidt of gaat leiden niet is wat je wil!
Nu over naar je kaartje ik vind het heel mooi en stijlvol.

groetjes Hermien

Gerrina zei

Mooie uitwerking van een moeilijke kaart! Fijn weekend verder!

martha datema zei

Hoi hoi sarah,
dit is moeilijk zeg!
Heel dapper van die dame!
Mooi kaartje heb je gemaakt
Liefs van Martha