zondag 4 december 2016

Funky Christmas

Dag allemaal!

Vandaag laat ik jullie een wel zeer hip kerstkaartje zien!

Tegenwoordig kunnen alle kleuren met kerst en ook zie je vaker gekke dingen in een kerstboom. Roze cupcakes, paarse maskers, blauwe schoentjes, ... Je kan het zo gek niet bedenken...
Ik merk dat wij daarentegen de laatste jaren kiezen voor traditionele en natuurlijke decoraties. Vooral de oeroude combinatie van rood en goud in combinatie met wat dennenappels en hout deden het voor mij vorig jaar. Ik vond onze boom toen prachtig.
Wat het dit jaar gaat worden, dat is nog even afwachten. Eerst moet Sinterklaas nog komen natuurlijk!

Maar goed, terug naar mijn hippe kerstkaart. Daar is niets te merken van traditionele kleuren. Oei, nee, dat lieg ik, ik gebruikte namelijk goud op mijn kaart.



Een zwarte kaart als basis. Daarop roze stippen dp. Een gouden randje, het zwarte hert en ree'tje steken goed af. Het woord "greetings" komt van een snijmal die normaal "season greetings" zegt. Die stanste ik in goud en ook zwart, zo had het goud wat bijval. Het viel nog niet mee,  met deze sierlijke mal, om het een beetje schaduwgewijs op te plakken. Maar goed de aanhouder wint, al was het met veel gevloek haha..

Ik laat dit kaartje graag meedoen aan volgende challenges:

Benieuwd hoe hij bij jullie in de smaak valt! Dan wil ik iedereen alvast een mooi en gezellig Sinterklaasfeest wensen!

Liefs,
Sarah

11 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Sarah, wat leuk om zo'n hippe kerstkaart voorbij te zien komen. Ik heb in de tuincentra inderdaad ook al tal van kleurrijke bomen staan bewonderen. Je kaart past helemaal bij deze stijl. Mooi om het zwart als tegenhanger te gebruiken, geeft meteen pit aan je kaart.
Leuk dat je meespeelt met de rendieren-challenge bij De Egel, veel succes.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

Hermien zei

Mooi kerstkaartje Sarah, natuurlijk doen traditionele kleuren het altijd goed maar het is ook weleens leuk om daar vanaf te wijken vind je niet? Het geeft soms verrassende combinaties zoals ik op je kaartje zie roze met goud!
Leuk dat je meedoet bij K&K.

Groetjes Hermien

Scraptastisch zei

Hoi Sarah,
Woordjes op elkaar plakken is nog even een dingetje hè?! Maar je laat je niet uit het veld slaan en het eindresultaat is heel leuk! Mooie mix glitter goud en zwart de hertjes springen er echt uit!
Bedankt hoor voor het meedoen met de Scr@p-Cards Challenge!
Groetjes van Gerie en DT SCC

GerJanne zei

Ha Sarah, wat een leuke kaart zonder rood en groen! Helemaal geschikt voor onze challenge! Ik ben nog niet in tuincentra geweest, maar ik ben benieuwd naar de cupcakes! Hihi...ze verzinnen toch ook elke keer weer wat nieuws.
Groetjes,
GerJanne

GerJanne zei

Oh en natuurlijk ook bedankt voor je deelname aan de challenge van de Egel!

Martha zei

Hoi hoi Sarah,
heel mooi deze kerstkaart met die hertjes en in een heel mooie kleur!
Liefs van Martha

Rosina zei

Een super mooi kerstkaartje Sarah...mooie gecombineer met dat zwart en goud....

groetjes Rosina

Alice zei

Mooi hoor Sarah, eenvoudig en hip en kerstsfeer. Dank je voor je deelname aan de challange van CraftAddiction, hobby-groetjes Alice (CA-DT)

martine zei

Hoi Sarah wat een heel mooi en hip Kerstkaartje vind hem supersss
dank voor je deelname aan de challenge op het scrap-cards blog
Liefs DT Martine

Erica ♥ zei


Een heel mooi kaartje ☺
Bedankt dat je meedoet met onze "December" Challenge bij De Egel !
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-Hert-rendier-ree}

Anneke zei

Wat een super leuke hipppe kerstkaartj! Je hebt helemaal gelijk je ziet tegenwoordig de gekste dingen :) Ikzelf hou toch meer van dez traditionele kleuren zoals rood en groen, maar voor kerstkaartjes doe ik soms ook wel eens mee gek ;) Groetjes Anneke