vrijdag 21 april 2017

Bergen papier

Dag allemaal!

Vandaag geen kaartje van mijn kant maar wel een kijk in mijn bergen papier...


Cornelie daagt zichzelf uit haar spullen op te gebruiken. Dat plan heb ik ook al een hele tijd in mijn hoofd, want ik heb echt zoveel spulletjes, maar toch kan ik nooit helemaal de verleiding weerstaan.
Door haar "Use your stuff" actie heb ik al mijn lades eens open getrokken en heb ik al mijn papierblokken en - vellen eens bij elkaar gelegd. Dit is het resultaat:


Letterlijk bergjes papier! Toen ik de uitkomst zag had ik het schaamrood op de wangen staan. Ik zeg altijd "Nee, ik heb echt niet veel, maar een paar blokjes!"


Jaja een paar...


En dan heb ik het papier en de blokjes die ik van GerJanne kreeg tijdens de swaps of ter gelegenheid er nog niet bij, dat is ook nog wel wat...

Ik heb mezelf dus ook uitgedaagd, voorlopig mag ik geen papierblokjes meer kopen! Eerst deze berg maar eens opgebruiken! Als ik het tenminste over m'n hart krijg om in bepaalde vellen m'n schaar te zetten! Ben echt benieuwd als het me lukt en hoe lang ik het kan volhouden om geen blokje of vellen papier te kopen.


Veel liefs voor nu,
Sarah


8 opmerkingen:

!neke zei

Oeps, dat is heel wat !!!!!!
Maar ik durf niet eens alles uit te stallen......
schaam, schaam ......denk nog meer !!!!
En je smaak verandert ....dus opmaken gaat niet lukken.
Ik vind het nu leuker om zelf een achtergrond te stempelen.....
ben dus nu weer op zoek naar leuke achtergrond stempels....
Ach, we blijven zo lekker bezig !!!!
De hobby is toch te leuk !!!!!
groeten Ineke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha héél herkenbaar Sarah. Ik was eens alles aan het uitsorteren (papier) en toen zei mij jongste dochter, "nou, ik zie wel waar mijn erfenis is gebleven", ik lag helemaal in een deuk. Misschien gaat het (niet) lukken maar het bewust zijn van..én de intentie om het te proberen is al heel wat waard. We gaan het volgen...LOL.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ha die Sarah,
Wat gaaf om jouw papiervoorraad eens te zien... hahahaha, ik denk dat ik zeker zoveel heb! Cornelie maakt wat los in Blogland! Als de webwinkels maar niet hun omzet zien dalen ;-)
En ik heb vaak dat ik denk bij Action: zo goedkoop!! Dan telt dit papierblokje niet mee, hahaha!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Ook ik herken dit hoor...heb ook een kamer vol! Maar heel bewust heb ik al heel lang geen papier meer gekocht.
Jij kunt dus ook nog wel even vooruit!
Gr Ellen

Gerrina zei

Heel herkenbaar! Maar ook ik heb het voornemen om heel wat van mijn spullen die ik al heb te verminderen...ben al aardig aan de gang met washitape...tis dat er zoveel op een rol zit...maar ik ga gestaag verder! En k hoop een boel papier weg te scrappen bij het maken van een heel stel fotoboeken en PL-boeken, maar vind daar steeds de tijd nog niet voor... :) Fijn weekend!

Sarah zei

Herkenbaar voor ons allemaal!
Goed voornemen, streef ik ook na.
Kom morgen maar kijken bij mij, ik ben ook gestart om mijn berg papier kleiner te maken.xx

Annigide zei

Haha, je leest het, herkenbaar voor velen onder ons. En weet je wat het ergste is.....soms zoek je papier bij een plaatje en kun je nog niet vinden wat er goed genoeg bij past.
Veel knutselplezier met het opmaken van je papier.
lieve groetjes Angelique

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
hihihihi ik sluit me aan bij jou en iedereen die hier reageert,
ik heb ook meer dan ik eigenlijk nodig heb, en dat is eerlijk gezegd niet alleen met het papier... ook met andere knutsledingetjes heb ik overvloedig veel...erg he... maar goed, Richard zegt altijd, geeft niks, je grijpt in elk geval nooit mis en dat is helemaal waar!!!
Dat neemt niet weg dat ik toch wat minder papier ga aanschaffen!
Veel succes Sarah met het volhouden!!!
Liefs van Martha