donderdag 6 april 2017

Voor mama

Dag allemaal!


Wat een leuke reacties kreeg ik op de tekst die ik rond mijn vorige kaartje opstelde! Velen van jullie bleven zelfs in het thema met jullie reacties, geweldig om te lezen!
Ik ben nog steeds in afwachting van de uitspraak...


22 Maart was mama jarig, dit jaar vond ik het een hele klus om een kaartje voor haar te maken. Ik wist echt niet wat ik wilde, dus snuisterde ik door al mijn spullen. Ik kwam bij plaatsjes van Studio Light uit en besloot met een vel van Janneke Brinkman verder te gaan, jullie kunnen de sfeer van het kaartje dus al raden!De kaart sneed ik met een Go Kreate mal. Het papier hoorde bij het vel met plaatjes. Daarna sneed ik nog een kleinere versie van de Frame Frilly uit in jute. Daarachter zit nog een postkaartstempel van Joy. Daarop het plaatje van Janneke Brinkman. Dat koos ik uit omdat mama echt kan genieten van al die voorjaarsbloemen. Ik werkte het kaartje af met wat bloemen en parels, een houten embelishment en een vlinder en nog een vormpje met de tekst "Een fijne verjaardag".
 

's Morgens stond de kaart klaar op de ontbijttafel en mama was er erg tevreden mee! "Wow, echt mooie kaart. Echt mooi!" zei ze. En dat heeft ze nog wel een paar keer herhaald totdat ik ging werken. Namiddag maakten we er nog een gezellige kletsnamiddag van, samen met het bezoek dat in en uit liep. En als we dan even een moeder-dochter momentje hadden dan keek ze weer gelukzalig naar haar kaart. "O kijk, er staan zelfs druifjes tussen en sneeuwklokjes!" Jaja, ze had het allemaal gezien.


Ik wil dit kaartje graag laten meedoen aan volgende challenges:

Komende week staan er een aantal verjaardagen op stapel waar ik nog dringend voor aan de bak moet! Jullie zien me dus snel weer!

Liefs,
Sarah

8 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Zo mooi om dit bij jou te zien Sarah...ik dacht zit op het verkeerde blog whaha Voor Mams moet je ook een speciaal kaartje maken toch?! Die zal nog lang blijven staan zodat ze telkens kan genieten! Dankjewel voor je prachtige inzending Sarah en succes met je verjaardags kaarten!
Groetjes van Gerie en DT Scr@p-Cards

Irene zei

Wat heb je een schitterende kaart voor je moeder gemaakt Sarah en wat heerlijk dat ze er zo overduidelijk van geniet en steeds nieuwe dingen ontdekt....grotere pluim kun je niet krijgen toch? Dank dat je met dit beeldige tafereeltje meedoet aan onze Scr@apCardsChallenge.

xx Irene - DT

martine zei

Hoi Sarah,
wat een beauty heb je gemaakt voor mama !!
schitterend kaart met zovele mooie details erop verwerkt
daar zal mama nog heel lang kunnen van genieten
dank je wel voor je mooie deelname aan de challenge op scr@p-cards
fijne avond liefs martine

Hermien zei

Mooi hoor je kaartje voor mam, en wat fijn dat ze het werk van dochterlief zo waardeert! Ik benieuwd wat voor verjaardagskaartjes je gaat maken, we zullen het wel gaan zien...

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Heel mooi kaartje voor je mama! Snap heel goed dat ze er blij van werd.
Het plaatje is ook prachtig en de aankleding van de kaart, daar heb je weer je best op gedaan!
Uitspraak is een dag verlaat en wel op 16 april...
Groetjes,
GerJanne

Annigide zei

Prachtige kaart heb je voor je moeder gemaakt. Heerlijk dat ze er dan zo van geniet. Ik heb zo moeten lachen om je vorige blog, geweldig beschreven en wat een leuke reactie's heb je gehad. Wat een prachtige kaart heb je in elk geval gemaakt, daar ben je zo wie zo schuldig aan.
Super hoe je al die tapejes gecombineerd hebt.
lieve groetjes Angelique

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
alsnog van harte met je moeder,
nou wat een speciale bijzonder mooie kaart heb je voor haar gemaakt!!!
Fijn dat ze er zo blij mee was!!!
Liefs van martha

Danoesja zei

Hoi Sarah
Wat heb je een prachtige kaart voor je moeder gemaakt met die schitterende vlinder en je kan zien dat alles met zorg is uitgezocht voor deze kaart.
Bedankt voor je deelname bij het CraftAddiction challengeblog en bij het Scr@p-Cards challengeblog.
Lieve groetjes, Danoesja