donderdag 30 maart 2017

-XOXO-

Dag allemaal!

Gisteren vertelde ik jullie al dat ik verschillende aanwinsten scoorde in de Action. Nadat ik het bloemstukje in elkaar gestoken had ging ik nog aan de slag met één van die aanwinsten. Kunnen jullie al raden wat? Ik help jullie op weg in de stijl van Cluedo.

Plaats delict: Action & woonplaats Sarah
Gepleegde feiten/Beschuldigingen: Aankoop diverse knutselspullen > moord op de portemonnee > medeplichtig aan het meespelen met het kansspel bij challengeblog Knutsels en Kadootjes
Verdachten: Sarah & challengeblog Knutsels en Kadootjes
Getuigen: moeder Sarah & challengeblog Knutsels en Kadootjes & diverse blogbezoekers




Bewijsmateriaal: Washi-tape, witte basiskaart, label van kraft, diverse bloemen, zwarte krijtstrook beschreven met een zilveren fineliner.

Het is nu aan de jury om te bepalen als dit kaartje al dan niet schuldig bevonden wordt. Ik ben alvast benieuwd, spannend!

Liefs,
Sarah

12 opmerkingen:

Ellen zei

Wat heb je dit leuk gebracht! Prachtige kaart is het geworden... nu maar hopen dat je vrij gesproken wordt om meerdere van deze slechte dingen uit te vreten!! ;-)
Gr Ellen

Monique zei

Tjonge, dit kaartje is hartstikke schuldig. Daar zijn we geen rechtbank voor nodig..whahaha.. Wat heb je dat leuk gedaan. Maar je kaartje, wat een werk, hij is prachtig!!!

Lieve groetjes Monique

Scraptastisch zei

Whaha maak er maar een dolle boel van! hoe kom je erop?
We plegen allemaal strafbare feiten Sarah, want wie kan de A nou weerstaan!
Je hebt een zeer spannende hele mooie kaart gemaakt in stoere kleuren en wens je veel succes bij K&K Geniet van je reacties, die zullen erg leuk zijn!
Groetjes van Gerie

GerJanne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
GerJanne zei

Hahaha, dat is nog eens leuk te lezen!! De jury vindt je kaart zeker schuldig, dat staat als een paal boven water. Verder zijn er natuurlijk verzachtende omstandigheden omdat de aankopen eerlijk betaald zijn en er geen opzet in het spel was. Ook speelt mee dat je door een verantwoordelijk volwassene in de verleiding gebracht bent.
Uitspraak: 15 april.

Groetjes,
GerJanne
p.s. toch bedankt voor het meespelen aan ons kansspel van K&K!

Rosina zei

Wahhaha... Wat een aannemelijke in beschudigingstelling Sarah...en ja je kaartje is schuldig dat staat onomstotelijk vast... sorry dit is geen grapje hoor ...Ik ben getuige dat het een prachtig verhaal is van omkoping en ik trap er met beide voeten in...

TOP kaartje en een geweldig leuk verhaal daar geniet ik nou echt van...

groetjes Rosina

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
wat heb je dit leuk gebracht!!!
Ik moest er echt om lachen, ook om de reacties hierboven!!!
maar je kaart is echt heel leuk mooi deze kleurtjes zo bij elkaar!!!
Liefs van martha

Hermien zei

Als 3e jurylid in de rij zeg ik ook schuldig. De uitspraak volgt...
Bedankt voor je deelname aan ons kansspel!

Groetjes Hermien

Hermien zei

Vergeet ik helemaal te zeggen dat ik je kaartje super leuk vindt!

Marjan Küppers zei

Haha, grappig blogbericht! En wat een supermooie kaart met erg leuk papier!

Irene zei

Je bent onschuldig tot het tegendeel is bewezen maar ik heb een heel sterk vermoeden dat dit hoe dan ook op op vrijspraak uitdraait en misschien zelfs wel een bonus want je kaart (en je blogpost) zijn helemaal te gek Sarah!!!

xx Irene

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooi kaartje, heel gaaf die strookjes tape zo gelegd op je kaart. En mooi dat rose en zwart. Bedankt voor je deelname bij K&K. Groetjes, Ingrid.