zaterdag 25 maart 2017

Jarig

Dag allemaal!

Dat is weer even geleden...
Carnaval was leuk, alleen hebben we het niet droog gehouden, jammer maar dat heeft de pret niet kunnen drukken. Wel was het een hele poetsklus toen iedereen 's avonds vertrok.
In tussentijd heb ik ook nog plat gelegen met een flinke bronchitis, de huisdokter vroeg als ik niet te stevig carnaval gevierd had :) .

Maar goed, over naar mijn kaartje. Ik maakte dit kaartje reeds begin december. Mijn meter is een echte fan van roze, dus ieder jaar krijgt ze van mij met haar verjaardag een roze kaart. Het werd uiteindelijk dit:De basis is een witte A6 kaart met daarop roze polka dot papier. Ik maakte een banner van zelf geknipte vlaggetjes met het woord "Jarig". De letters stanste ik uit roze glitterpapier (dat moeten jullie maar op mijn woord geloven) met de mallen van CraftEmotions. Ik plakte de banner in het midden van de kaart en toen zat ik vast. Ik wist maar niet wat ik er verder nog mee wilde, ik heb dan ook zoveel verschillende dingen geprobeerd...
Uiteindelijk kwam ik mijn roosjeslint tegen, dat leek me wel te passen aan de onderkant van de kaart. Daarna stanste ik een sierlijke ovaal van Joy! Crafts uit in ander roze glitterpapier en daarin verwerkte ik een heus bloemstuk (waardoor je de ovaal praktisch niet meer ziet :) ).

Zoals ik al reeds zei, maakte ik dit kaartje begin december en werd het bovendien 's avonds gefotografeerd. Daardoor komt het kaartje op foto eigenlijk niet volledig tot z'n recht. Maar dat probleem kennen jullie vast allemaal... Toch ben ik benieuwd wat jullie er van vinden!

Ik laat dit kaartje graag meedoen bij de challenge #30 van De Egel, daar vragen ze namelijk verjaardag met vlaggetjes.

Liefs,
Sarah

CraftEmotions: 115633/0501 + 115633/0503 - Joy! Crafts: 6002/0258

5 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha Sarah,
wat een leuk idee om een soort bloemstukje op je kaart te verwerken! Het ziet er chique uit! En zelfgeknipte bannertjes? Dat doe je goed!! Ze zijn erg mooi! Je meter zal er vast en zeer blij mee geweest zijn! Dat kan niet anders.
Fijn weekend verder! En oh ja, dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel!
GerJanne

Antoinette Voorn zei

Het is een prachtig en heel chique kaartje hoor! En de foto mankeert niets aan Sarah! xxx Antoinette

Scraptastisch zei

WOUW wat een super mooie kaart Sarah!!! Prachtige bloemen toef heb'je gemaakt en een hele gezellige vlaggenrand!
Ik weet zeker dat ze je kaart prachtig vond!
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een hele mooie feestelijke kaart geworden Sarah. Leuk om op deze manier een vlaggenlijn te gebruiken en je bloementoef is een plaatje.
Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

Hobbywinkel De Egel zei

Gezellig dat je meedoet met onze 'Verjaardags vlaggetjes' Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes.

{Challengeblog De Egel}
{Hobbywinkel De Egel}