woensdag 29 maart 2017

Bloemschikker in wording?

Dag allemaal!

Wat een lieve reacties op mijn laatste twee kaartjes zeg, iedere keer leuk om te lezen! Als ik even blog ben ik steeds weer benieuwd als ik nog nieuwe reacties heb, als dat dan het geval is maakt mijn hart altijd een sprongetje van blijdschap. Miranda zei het gisteren ook al, een mens heeft niet veel nodig om blij te worden/zijn!

Om half 11 vanmorgen besloot ik om een half dagje verlof te nemen namiddag. Hoewel het weer absoluut niet zo prachtig was als gisteren heb ik toch een heerlijke middag gehad! Mama moest nog wat van de Action, tjah, daar een middagje snuisteren met z'n twee, daar zeg ik niet nee tegen. Hoewel ik dat voor mijn portemonnee misschien beter wel had gedaan haha!

Washi-tape, nerfblaadjes, oase, stoffen bloemen, vulmateriaal, ... het kwam allemaal in mijn mandje terecht. Een aantal jaar geleden gaf ik mama een mooi bloemstuk cadeau met haar verjaardag. De bloempot die erbij was vind ik nog steeds erg mooi, maar hij stond al een tijdje onder het stof. Vanmiddag ging ik er dan maar mee aan de slag! De eerste keer dat ik zelf een bloemstukje ging maken... Dit is het geworden:
Een grijze pot met knalroze gerbera's, witte rozen, besjes en bloesemtakjes, nog wat kleinere roze en muntgroene roosjes. Omheen de pot nog een parelslinger en meer kon ik er niet van maken... Het is zeker niet het allermooiste bloemstuk ooit, maar het is een begin! Wie weet ben ik nog een bloemschikken in wording?

Wat ik met m'n andere aanwinsten deed zien jullie vlug!

Liefs,
Sarah

8 opmerkingen:

Larissa zei

Heel mooi! Lekker voorjaar!
Action is een gevaarlijke winkel, haha.

Annigide zei

Nou ik doe het je niet na voor een eerste keer. Mooi dat grijs met hardroze en dan de zachte parels eromheen. Wat een schattig babykaartje met de giraf.
De Action is echt een winkel waar je nooit binnen kan lopen zonder iets in je mandje, haha.
lieve groetjes Angelique

Rosina zei


Prachtig bloemstuk heb je gemaakt Sarah...hele mooie kleurtjes ...Schitterend!!

groetjes Rosina...

Sarah zei

Wat leuk. Gaat je heel goed af.
Ik ben net zelf een bloem aan het maken. Het resultaat komt nog op mijn blog. Nu moet het eerst een tijdje drogen.☺

GerJanne zei

Heet dat nou een Biedermeier? Dat is volgens mij een bloemstukje dat van alle kanten hetzelfde is. Dus zoals jij het gemaakt hebt. Ik vind hem prachtig!!! Zo leuk het parelkoord er zo omheen gedraaid!
En ja Action...ach gelukkig heb je dan ook veel voor weinig geld, in verhouding.
Lieve groetjes,
GerJanne

Gerrina zei

Heerlijk om een winkel binnen te stappen samen en er met een idee uit te komen dat thuis nog lukt ook! Groetjes, Gerrina

Danielle zei

Lekker, zo'n middagje "spijbelen". En je houdt er een leuk bloemstuk aan over :-)

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
je hebt je vrije middag goed besteed!!
Wat mooi zo'n bloemschikking!!!
Die krijgt vast een prominent plaatsje!!!
Liefs van Martha