dinsdag 22 mei 2018

Een vreemde vogel!

Dag allemaal!

Er staan nog heel wat challenges in mijn agenda waar ik graag aan mee wil doen, als ik de tijd ga vinden is een ander...
Eén van die challenges was die leuke bij Dutch Card Lovers, daar willen ze graag een kaart met één of meerdere vogels.
Toen ik het thema zag wist ik meteen dat ik mijn stempel van Stampendous wilde gebruiken, want dat doe ik namelijk niet zo vaak!

Vanavond ging ik nog aan de slag;


Op Pinterest zag ik eens dat ze stempelden op ijslolly stokjes/dokterstokjes. Dat vond ik zo'n leuk idee dat ik besloot om het ook te proberen! Helaas had ik wel alleen roerstaafjes, die zijn dunner en langer. Dus dat werd op maat knippen. Daarna heb ik de stokjes met inkt bewerkt en vastgeplakt op een stuk papier. Daarna stempelde ik dit vogeltje van Stampendous.
Ik zocht er wat leuk papier bij en bloemen. Er paste nog mooi, gestrikt lint bij dat ik eens van GerJanne kreeg en als finishing touch wat plakdiamanten.

Op het nieuws hoorde ik dat er dit jaar opvallend minder zwaluwen gespot worden. En dat heb ik zelf ook al vastgesteld. Op m'n werk in de buurt van de paardenstallen en de garageboxen zie je anders een hele hoop zwaluwen vliegen en nu niet. Volgens experts zouden ze misschien nog kunnen komen, het is te hopen!

Veel liefs en hopelijk tot snel!
Sarah

6 opmerkingen:

Hermien zei

Prachtig kaartje Sarah, heel leuk gevonden zo stempelen op stokjes!

Groetjes Hermien

Gerrina zei

Wat geeft dat een mooi resultaat op die stokjes! Mooie kaart! Groetjes, Gerrina

Marjan Küppers zei

Leuk effect inderdaad om te stempelen op de stokjes! Mooi paneeltje wordt het zo. Het is een gaaf kaartje en erg leuk dat je meedoet met Dutch Card Lovers!

martha datema zei

Hoi hoi Sarah,
Wat leuk dat stempelen op stokjes geeft een mooi effect, mooi kaartje!
Liefs Martha

Margot zei

Wat een leuk idee, op ijsstokjes! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

Ellen zei

Fantastische vogelkaart! Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen