donderdag 15 april 2021

Stippen of dotten

Hallo'tjes!
Hier ben ik weer.. Irene weet geloof ik niet wat ze ziet 😂 .

Zoals ik al zei zijn er op dit moment een aantal leuke challenges lopende. Zo ook de Liftchallenge #160, waar het de bedoeling is om ofwel je stempel in te stippen/dotten of je stempel blanco te laten en rondom accent te leggen met stippen.

Toen ik deze voorbij zag komen werd ik terug gekatapulteerd naar de lagere school. Daar hebben we deze techniek ook eens moeten toepassen op een tekening van een gevulde fruitschaal. Leuk was dat!

Dus nu opnieuw aan de slag met het instippen van een tekening. Hoewel ik niet helemaal zeker ben als het kaartje helemaal volgens de regels van de challenge is, laat ik 'm toch zien.


Ik vond tussen mijn stempels ook niet meteen een goede stempel waarbij deze techniek het best tot zijn recht zou komen. Maar al bij al ben ik wel tevreden met het resultaat.

Fijne dag nog!
Groetjes,
Sarah

7 opmerkingen:

Irene zei

Ja moet toch niét gekker worden...maanden niks en nu bijna dagelijks, super leuk dat je er weer tijd voor (en zin in) hebt om lekker te freubelen Sarah!! Huis bijna af??
Prachtige stipbloem!!
XxIrene

creaties van Daatje zei

Prachtig deze gestippelde bloem Sarah!
Inderdaad leuk om je weer vaker in blogland te zien!
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gaaf zoals je deze bloem vol gestippeld hebt Sarah. Ik vind het een mooie kaart geworden met ook een leuke achtergrond.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Wat mooi.
Ik weet ik niet of dit de bedoeling van de challenge is, maar dat maakt niet uit toch, je hebt een hele mooie kaart gemaakt en lol gehad, daar gaat het om.

Eri Kumeling zei

Je hebt een leuke kaart gemaakt met al die stipjes!
Groetjes, Eri

Marjan Küppers zei

Mooi gedaan de dotjes in de bloem, het geeft een heel leuk effect! Door de achtergrond krijgt je een ander effect dan op de voorbeelden, maar je hebt je gehouden aan de opdracht van dotjes erin of dotjes eromheen. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, Sarah! Goed weekend!

Nicole Parmentier zei

Mooi hoe je door de verschillende kleuren dotjes schaduwen hebt aangebracht Sarah. Zo krijgt de bloem echt diepte. Heel leuk gedaan! Dankjewel voor het meedoen met de liftchallenge.