zondag 28 november 2021

Een gouwe ouwe...

Dag allemaal!

Op deze zondag laten Gerjanne en ik een gouwe ouwe zien. Nuja, het materiaal is oud.
We hebben namelijk al heel lang contact. In 2016 kreeg GerJanne van mij een pakketje met een boel materiaal. Maar dat moest ook, want de uitdaging was om een album te maken van scratch.

De uitdaging was te groot denk ik, want GerJanne kwam niet over de brug. Tot nu!
De trouw van Annebeth en Jeroen maakte iets in haar los. Ze mailde me dat ze nu een idee had voor het album én dat ze dan ook heel enthousiast was toen het af was.

Vandaag laten we dan ook een gouwe ouwe zien.
Mijn album is al heel lang klaar en het gaat vanzelf weer toe, dus het was een beproeving om het op foto te krijgen. Daarnaast zijn ook niet alle pagina's gevuld met foto's. Maar goed, daar gaan we:


De voorkant van het album


De witte vierkantjes zitten er antuurlijk niet echt, dat zijn foto's die ik even digitaal eruit geknipt heb.De enveloppes kunnen open, om te voorzien van een foto en tekst, ook in het pocket wat labels gestoken om eventueel tekst op te schrijven.Een pagina met een fototoestel. In de lens kan een foto geplakt worden en natuurlijk moet je dan aan de andere kant ook foto's (in dit geval polaroids) plakken.


Op deze pagina's moesten vooral de foto's de eyecatcher zijn. Een tijdje later maakten we deze foto's in Phantasialand. Links mijn vader, rechts mijn moeder.


Hier lijkt het wel alsof het album al half uit elkaar ligt. Maar de pagina met de postkaart bleef niet liggen zoals ik wilde.


Een soort van flapjeswerk met weer een pocket om tekst neer te schrijven.


De laatste pagina. Op foto komen de roze/paarse teksten niet tot hun recht. Dus jullie moeten me maar geloven dat in het echt, je wel goed kunt lezen welke teksten het zijn.

Ik ben heel benieuwd wat GerJanne er van gemaakt heeft. Maar volgens mij gaat ze me omver blazen met het resultaat!

Veel liefs voor nu,
Sarah

14 opmerkingen:

Daphne zei

Wat ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn!
Het is veel werk, maar het zijn van die albums waar je speciale foto's in doet omdat het ook een speciaal album is. Jij hebt alles mooi in 1 stijl gehouden dat soort werkt dat het 1 geheel is een toch is elke pagina de moeite waard om lang te bekijken.
Heel erg leuk!!

Diny zei

Wow......PRACHTIG Sarah....wat een schitterend boekje in deze mooie kleuren.
Leuk met de foto's van je ouders erin....dat moet je koesteren!
Groetjes Diny

Irene zei

Óók voor jou neem ik mijn petje af Sarah want ik vind het een beeldschoon album en wat Diny schrijft dát klopt...memories om te koesteren!
XxIrene

Anita van Deur zei

Geweldig Sarah die van jouw is al net zo mooi, heel anders van kleur en meer romantisch toppie, ik heb genoten van je album.

!neke zei

Prachtig Sarah !!!
Groeten Ineke

Grietje Jansen zei

Via GerJanne's blog kom ik bij de jouwe.
Ook jouw album ziet er geweldig uit.
Knap werk hoor.

Grietje

GerJanne zei

Ha Sarah,
het is een schitterend album geworden. Zo kom ik weer op ideeën voor een eventueel ander album. Mooi hoe je de naden hebt weggewerkt. Daar was het in de basis bij mij al fout gegaan, dus allemaal beschadigingen, die heb ik gelukkig wel weg kunnen werken. Maar hoe jij dat gedaan hebt is het nog mooier!
Heel leuk om je ouders eens te zien! Morgen deel 2 bij mij..

Nelleke zei

Een geweldig album heb je gemaakt. Dat beide albums nu na 5 jaar klaar zijn is een hele prestatie maar ook zo leuk! Groetjes, Nelleke

Bernadet zei

Oooow jij hebt ook al zo'n gaaf album gemaakt Sarah.
Mooie kleurtjes heb je gebruikt. En ook zo leuk gedaan met allemaal die vakjes en vlopjes.

VoormeKaartje zei

Wat super leuk gedaan. Zoveel mooie derails.

Sarah zei

Zo'n album vol met herinneringen is altijd leuk om te koesteren. Heel mooi. Je hebt even geduld moeten hebben om het te mogen tonen, maar dat maakt het extra bijzonder. X

Martha zei

Wat een mooi album, Sarah
dit is een prachtherinnering voor je!
Heel mooi gemaakt!
de versie van GerJanne heb ik al gezien,
ook heel mooi gemaakt
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou jouw album is ook een plaatje Sarah. Mooi dessin-papier en mooi opgebouwde pagina's. Leuk om regelmatig in te kijken.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Fijn dat Gerjanne toch ana de slag ging en haar albums zijn super geworden, maar dat is jouw album ook. Echt heel mooi, Sarah! Gaaf die flapjes en pockets!