dinsdag 23 januari 2018

Best Wishes!

Hoi!

Vandaag ben ik er snel, met een snel kaartje! Het is een kaartje dat ik maakte naar aanleiding van de nieuwe sketch bij CAS(E) this Sketch! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ikzelf nooit echt wild ben van de CAS-kaartjes die ik maak, maar wel altijd enthousiast ben over CAS-kaartjes van anderen.
Dus het is dan ook een stijl die altijd een uitdaging is voor me...


Ik wist dat ik met washi-tape wilde werken. Want ik koop altijd maar rolletjes, maar gebruik ze niet of nauwelijks omdat ik nooit weet hoe de tape te verwerken. Toen dacht ik ook aan mijn voorraadje stickers die altijd maar groeit en nooit slinkt, dus ging ik daar tussen rommelen. En zo kwam de match van de sticker en de tape tot stand. Toen de juiste kleur kaart zoeken, ik dacht zwart in combinatie met beige en een sprankeltje, dat oogt wel mooi.

Veel liefs en tot snel!
Sarah

7 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel mooi kaartje en de CAS stijl is je supergoed gelukt. Het heeft wel een chique uitstraling.
En leuk om je washi tape te gebruiken. Bij mij gaat het net zo. Ik koop meer dan ik aan kan 😅
Liefs,
GerJanne

!neke zei

Ziet er mooi strak uit !!!!
Goed gelukt !

Ela Rubira zei

Heerlijk mooi en chique zo met die kleurencombi! Ook ik ben schuldig aan washi tape kopen en niet gebruiken. Wel zie ik het dan vrij anderen en dan denk ik ja moet ik ook eens gebruiken, maar meestal komt het er niet van. Ik mag in ieder geval geen nieuwe kopen van mezelf... ;) Groetjes Ela

Ellen zei

Herkenbaar hoor...mijn kamer is vol met spullen en ik kan er zelf bijna niet meer bij.
Prachtige kaart hoor en een mooie combi met het whasitape!
Gr Ellen

martha datema zei

Hoi hoi Sarah
Mooie sjieke kaart is dit, apart hé dat we van alles kopen en vervolgens niet of weinig gebruiken, ik heb daar ook last van!
Liefs Martha

Leigh Penner zei

Oh, this is beautiful! Wonderful take on the sketch!

Angelique zei

Mooie chique kaart, mooie combinatie met de washitape. Ook ik koop meer dan ik gebruik, ik probeer dat dit jaar een beetje in de hand te houden.
lieve groetjes Angelique