zaterdag 22 december 2018

Xmas

Dag allemaal!

Bedankt voor jullie lieve reacties op het kaartje van Virgil! Het was een leuk feestje en het kaartje in thema werd gewaardeerd.

De kaart die ik jullie vandaag laat zien is een opdrachtkaart. Mama wilde een kerstkaart voor haar vriendin. Van haar kreeg ik ooit eens een supermooi gehaakt muisje en aangezien ik de muisjes van Marianne Design nog steeds niet had gebruikt was dit het ideale moment!


Ik hield de kaart rustig, omdat de muisjes de show mochten stelen.
Ik vertrok van een basis kraftkaart met daarop ijssterren papier uit een blokje van de action. Met een stans maakte ik een kader uit pastelpaars papier. Toen de muisjes, … Als je ze een eerste keer in elkaar zet is het toch even goed bij de pinken blijven, vooral opletten welke stukjes je alvast van dubbelzijdige tape voorziet.Verder spreekt de kaart voor zich.

Dit kaartje leent zich perfect om aan enkele challenges mee te doen:

Dan rest mij enkel nog jullie alvast hele fijne feestdagen te wensen! Een héél gezellige en warme Kerst en voor 2019 veel creativiteit, liefde en geluk, maar ook een goede gezondheid!
Ik ben er vroeg bij, maar ik vermoed dat ik voor kerstmis geen kaartje meer zal posten. Misschien zelfs tot in het nieuwe jaar niet meer. Wij hebben nog wat werk op het programma staan op de bouw en daarnaast is het natuurlijk ook een tijd van gezellig samen zijn!

Heel veel liefs,
Sarah

7 opmerkingen:

Ela zei

Lief kaartje met de muisjes! Ze zijn te leuk om niet te gebruiken maar soms gaat dat zo. Er is ook zo veel leuks! Heel fijne Feestdagen en een goed en creatief 2019! Groetjes Ela

Alex zei

Cute Mice. Love the die cuts you used!

Thanks for playing along with us at our present challenge at Do-Al(l) Kreatives and good luck. Hope you will join us next month again.
Please keep in mind that you have to be a follower in order to win the prize. When you already following us everything is fine.

Crafty greetings
Alex

*DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives {#24 –Christmas or New year}
*DT* Kreativ-Tanten Challenge {#24 – Christmas tree}
*DT* Craft Rocket Challenges {on break till January 2019 }
Alex' Kreative Seite

Lisa zei

those mice are so cute, the one on the right looks super excited for Christmas! Thanks for playing along on the Papercraft-Challenges blog and Merry Christmas if you're celebrating. Lisa xx

Martha zei

Hoi hoi Sarah
Wat een schattig muizenkaartje heb je gemaakt voor de kerst!
Nog bedankt voor je lieve kerstkaartje!
Fijne dagen
Liefs Martha

Twingomaus zei

Funny mice :)
Thsnks for joining us at the DAK Challenge.
Greetings Andrea

Renate zei

De schattige muisjes stelen mooi de show op je kaartje.
Helemaal leuk!!!
Super leuk dat je meedoet aan onze challenge. Ik hoop dat je er ook bij onze volgende challenge weer bij bent.

-xies- Renate.
(DT Papercraft Challenges)

Maikreations zei

Such a darling card! I love the mice-die-cuts ;o) Thank you for playing along with our "Merry Christmas" theme at Papercraft Challenges! Have a wonderful Sunday and happy crafting! Maike :o)