dinsdag 9 januari 2018

Be Brave Enough to be Yourself

Dag lieve allemaal!

Vooreerst wil ik jullie allemaal nog het allerbeste wensen voor 2018! Veel geluk en een goede gezondheid, bewustwording van de kleine dingen die het doen en veel liefdevolle & gezellige momenten. Maar daarnaast ook de nodige tijd en creativiteit om prachtige kaartjes en projectjes te maken.

Enige tijd geleden postte ik nog snel een kaartje, maar dat was dan ook het enige dat jullie in een dik half jaar van mij te zien of te horen kregen. Dit omwille van familiale omstandigheden.
Het is een woelige tijd geweest en heeft zeker en vast de nodige littekens bij velen achtergelaten. Maar ik kijk positief naar een nieuw jaar. We hebben een spannend project voor de boeg, de bouw van ons huisje. Yep, we gaan heel veel zelf doen. Dus of van mijn goede voornemen - om het knutselen terug op te pakken - veel in huis zal komen, dat zullen we nog zien. Maar het voornemen is er in ieder geval!


Ik ben terug met een vers van de pers kaartje! Ik ging eerst langs bij de challengeblogs die ik vaak bezocht. Alle komende challenges staan alvast netjes genoteerd in m'n agenda. Om de één of andere reden bleef de nieuwe challenge van De Egel met de leuke sketch het meest plakken. Dus ging ik daar ook mee aan de slag.


Veel uitleg heeft dit kaartje niet nodig.
Ondanks de pauze in het maken van kaartjes, kon ik niet stoppen met het kopen van leuke spullen. Dus alle spulletjes op de kaart zijn gloednieuw! Het papier, de washi-tape en de tekststempel. Alleen de plaksteentjes had ik al enige tijd.

Ik hoop niet alleen het knutselen terug te kunnen oppakken maar ook het bezoeken van jullie blogs!
Hopelijk tot snel!

Liefs,
Sarah

7 opmerkingen:

Nelleke zei

Dat is zeker lang geleden eg. Nou in ieder geval fijn dat je er weer bent, en dat je positief bent, daar kom je het verst mee. Jou kaart is prachtig, ik herken gelijk de sketch van de Egel. Dank je wel voor je deelname bij deze uitdaging . Groetjes, Nelleke DT

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Sarah, dat is zeker een tijdje geleden. Leuk om weer iets van je te zien en ook voor jou de beste wensen voor 2018.
Leuk dat de sketch van De Egel zo bleef hangen en je hebt er een leuke kaart mee gemaakt.
Dank je wel dat je meedoet aan onze sketch-challenge.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

Hermien zei

Het is inderdaad een tijd geleden Sarah, maar soms zijn er andere dingen veel belangrijker! En ja genieten van de kleine dingen dat is ook heel veel waard, ik wens je voor 2018 alles wat je gelukkig maakt, en veel succes met de dingen die komen gaan.
Je kaartje met nieuwe spulletjes ziet er heel mooi uit.

Groetjes Hermien

Angelique zei

Eerst en vooral een goed 2018 voor jou en dat je het zware half jaar nu achter je mag laten. En wat een heerlijk vooruitzicht om aan jullie huisje te gaan beginnen.
Je kaart is prachtig en idd een leuke sketch.
lieve groetjes Angelique

Martha zei

Hoi hoi Sarah
ja ook ik miste je al!
Maar ook voor jou en je familie een hel goed 2018,
ook voor de bouw van jullie stekkie,
prive gaat natuurlijk altijd voor!!!
Heel leuk dit eerste kaartje van jou in het nieuwe jaar!
mooi gemaakt!!!
Liefs Martha

Sarah zei

Wat leuk een tape kaartje! Tof!
Hopelijk kan je weer af en toe een kaartje posten. Succes met jullie huisje. X

GerJanne zei

Ha lieve Sarah!
Fijn dat je er weer bent hoor! Te lang geleden.
Je kaart is erg mooi in deze tinten en wat leuk dat je niet kon stoppen met kopen, hihihi. Nu de tijd nog vinden om aan de knutsel te gaan.
EN dat met het nieuwe huis in het vooruitzicht! Spannend en leuk!
Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.
Liefs, GerJanne